gott nytt år

Julen blev inte alls som jag hade tänkt. Inga bilar som startade, ingen Lars! Men sånt är livet. Annars är det bara jobb på schemat, men jag mår bra av det :) That's goooood!
Nu väntar en nyårshelg på jobbet, om humöret är 3 av 10 just nu, så gissar jag att det är 2 av 10 innan helgen är slut även om jag hoppas att det blir 9 av 10... Så ja! Vi får se hur det går ;) Gott nytt år!

.

I'm just an ordinary girl!

Sometimes I'm lazy. I get bored. I get scared. I feel ignored.
I feel happy. I get silly. I choke on my own words. I make wishes.
I have Dreams. And I still want to believe.


gott nytt jul.

Julen närmar sig med stormsteg. Det gör liksom mer ont än är roligt nu sen 3 år tillbaka! Det är inte känslan av att vara barn jag längtar efter mest. Det är mormors närhet, hennes köttbullar, hennes julklappar, hennes kramar, hennes 400 tomtar, allt med henne! Det är inte som jag vill att det ska vara, och det är svårt att vara utan det. Sen att ångesten är på en högre nivå i år beror nog mest på att Lars familj är här och jag är där hemma med min familj. Men ändå känner jag mig så kluven! För hans familj är min familj och min familj är hans familj. Ja, så är det ju faktiskt! Men det känns som det kvittar, jag jobbar tills sent imorgon och på julafton, det känns nästan lika bra! Även om det känns hårt att säga det. Jag hinner hem till julmiddagen och tomten, det är det som räknas. Jag har en julklapp klar och hinner inte med att fixa någon mer. Men jag får vara med dom som betyder mest och det är väl ändå det som räknas tror jag? Längtar mer tills på tisdag. För så himla mycket saknar jag faktiskt mina kära vänner just nu! ♥

God jul.



om du ger mig tid, ska du få någonting värt att vänta på.

Jag är helt otrolig... Fick ledigt en dag, och gissa vart jag är? I Älvdalen, ja rätt ;) MIN BIL GICK DESSUTOM IGENOM BESIKTNINGEN. Så nu kan jag vara lycklig ett tag till :) Sitter och väntar på att min kärlek ska komma hem från hockey... Jag har gjort färskpressad apelsinjuice till oss, sen står det en kladdkaka och glass och väntar också, så nu blireeee mys :D Börjar elva imorgon, så det blir att dra sig uppöver tidigt imorgon :)

Jarå, det blir bättre, alltid.




jag är svår att leva med, du är svår att leva utan.

jag kan nog vara ganska jobbig att leva med; eftersom jag ibland kanske kräver för mycket. hela tiden behöver bekräftelse. pendlar i humör och känslor. gråter för lätt. har ett svartsjuke-monster i mig. tänker för mycket. ältar. bryter ihop. ger upp för lätt. har svårt för att ta motgångar. ramlar ner alldeles för lätt när jag väl klättrat upp några steg. klagar. är orolig. kastar ur mig ord som jag ibland inte menar. kan vara svår att förstå. behöver kärlek tusen gånger om för att tro på det. tvekar ibland på det som jag börjar inse vara självklart.

men samtidigt; försöker jag hela tiden. jag älskar så mycket. skrattar. är galen. försöker hitta på roliga saker hela tiden. vill att alla ska må bra. försöker så gott jag kan. ger till tusen. ger mitt hjärta rakt ut. förlåter för att jag älskar. är trogen. ser nuet och framtiden. glömmer det förflutna. vill min kärlek det bästa. försöker förstå. tröttnar aldrig på det fina. överraskar. försöker göra rätt. skriver fina sms. berättar hur mycket jag känner. hur jag alltid kännt någonting för dig. och hur jag alltid kommer känna någonting för dig.

julbak.

Har sovit allt för länge idag. Men ibland är man värd det också :) Känns i huvudet om vi säger så.. Kanske dags att röra lite på sig efter att ha bakat kardemummakaka :) Jag är lite duktig ibland faktiskt. I helgen är jag ledig!!! :D Frågan är vad man ska hitta på sig, önskar nästan att jag jobbade trots allt. Men men. Får väl hitta på mig något kul :) Kanske borde åka lite skidor med tanke på att jag inte gjort det på några veckor nu.. Nåväl, ikväll väntar julbord med alla dom som står mig närmast ♥ Kärlek!

go home.

Sitter här och väntar på mina sega små vänner innan vi ska bege oss upp på jobbet :) Ännu en rolig dag står på schemat alltså. Och sen ska vi gå hem tillsammans, jag är verkligen på gång nu. Vad underbart det är att träna ♥

babbel i vanlig ordning. men glädje till tusen.

Är alldeles varm i hjärtat.
Faller man tillbaka nu...
då är det inte meningen!
Jag har ett hjärta fyllt av
tro, hopp och kärlek.
Och jag hoppas av hela min värld
att det stannar här.
Jag vill ingenting hellre.

Jag älskar Lars!


undrar också bara...

... hur länge ska man behöva kämpa för att inte anses vara svag när man ger upp?

.

i wanna hold you, but my senses tell me to stop.


utsikten.

Säger godnatt efter en kväll på utsikten! :)
I goda vänners lag.. Dom är för underbara!
Imorgon väntar jobb igen. Heja och hå, kämpa på!
Pussss!

this is us.

Tiden rann iväg igår. Vi bara satt där. Grät. Var arga. Skrattade. Pratade.
Fick ur oss mycket som funnits inom oss. Förstod varandra lite bättre. Blev djupare.
Fick en djupare relation till varandra. Låg i varandras armar. Log.
Efter allt det där kändes allt så bra...

Att alltid ha någon bredvid sig på livets väg, det är lycka.
Att alltid veta att Lars finns hos mig, det är glädje.
Att alltid ha varandra även om det inte finns så mycket tid över just nu, det är att tro.
För det finns verkligen någonting att tro på.
Oss. Vi två, tillsammans.

Efter att jag har varit nere på botten i några veckor nu gäller det att börja klättra,
se allt från det ljusa sidan, tro på oss, veta att jag ligger i hans armar igen
- inte bara sakna och längta!
Utan göra det på ett positivt sätt. Att ha ett distansförhållande är inget jag är bra på.
Men att lära sig att leva med det och må bra av att ändå ha det där
som jag vill ha, det är det bara att kämpa för..
För det är just det jag vill. Leva livet och vara lycklig.
Med eller utan den jag älskar mest.
Bara jag vet att han är där, för mig, så som jag är där för honom.
Precis den som han är -
Underbar. Vill mig allt väl. Hjälper mig. Är min bästa vän.
Lyssnar på mig. Är min pojkvän.
Precis allt som jag kan drömma om. Allt.





kärlek.
det är så fint när det är bra.
fruktansvärt när det inte är bra.
men alltid överväger det ena framför det andra.

speciellt när det gäller dig. min kära.

:)

här är jag.

4 dagar i Älvdalen är snart slut :)
Precis lika underbart som vanligt,
även om det varit lite jobbigt..
Nu väntar en jobbhelg igen!

Hoppas det går lite bättre än min förra depphelg.
Eller det ska göra det :)

Snart kommer älsklig hem från jobbet.
Då blir det en massa mys ända tills det är dags att dra uppöver igen.

woooord.

upp och ner.
fram och tillbaka.
ut och in.

precis så som mitt liv är nu.
längtar efter att få spela lite fotboll ikväll :)
sen kanske dra uppöver igen!

om man hela tiden kunde fatta hur bra man har det.
vad livet vore enkelt.

a change.

är här, där jag trivs som mest.
där jag aldrig har tid över till att tänka.
där leendet alltid finns, långt där inne.
även när det är som värst.

L

kärlek.

"men jag ska inte ljuga och säga att det alltid varit - eller alltid är - enkelt. ibland gör det ont. ibland skaver det. ibland gråter jag och ibland gråter han. jag har ett svartsjukemonster i magen och när det vaknar till liv blir allt tusen gånger svårare. ni som inte vet hur det känns kommer aldrig förstå. det liksom isar till i hjärtat och all logik rinner ur ögonen på en. det är då man säger hemska saker, kastar telefoner i väggen och trycker gasen i botten. det är då man är övertygad om att slutet är alldeles för nära.

och jag önskar att jag slapp det. jag önskar det för min skull och för hans. varje gång monstret vaknar till liv. varje gång det rusar sådär i öronen och flimrar för ögonen. jag önskar att han skulle slippa mig och att jag skulle slippa känna hjärtat nästan slå sönder bröstkorgen på mig. det är så sjukt. det är som en sjukdom. en svart sjukdom. jag kan vara helt vanlig för att bara ett ögonblick senare hata honom och mig själv och alla han någonsin så mycket som tittat på. jag söker smärtan. söker oron. försöker hitta bilder som får det att svida, minnen som gör ont, tankar som krossar allt. vet inte varför. förstår inte varför.

sedan blir jag mig själv igen (jag föredrar att kalla den lugna och rationella sidan av min personlighet för "mig själv" istället för den andra fula sidan). jag smeker hans hår, lovar honom allt, viskar förlåt. glömmer alla svek, alla tårar, allt ont. glömmer slutet. får ett lätt hjärta och en lugn mage. monstret somnar in och blir vackert. mitt hjärta blir rött och varmt igen istället för svart och kallt. jag skrattar åt mig själv och allt jag nyss sagt och gjort. åt allt jag nyss känt. för jag minns inte längre vad det var.

och så börjar det om. inte ofta, inte länge. men korta stunder då och då. monstret vaknar, jag glömmer allt jag känner och är i vanliga fall. tänker bara dumma tankar, påminner mig själv, erinrar. gråter och skriker. det händer inte varje dag, inte varje vecka, inte ens varje månad. inte längre. inte nu. men det händer ibland. fortfarande. efter alla dessa veckor och månader och år. efter all den här kärleken händer det. och då kan jag känna att jag bara vill ge upp allt för att slippa monstret. slippa tårarna och oron. slippa ångesten över att sova ensam en natt. slippa ta tre drinkar för mycket för att inte tänka på vad han gör istället för på att ha kul.

så nej, det är inte enkelt. inte alltid. det är ingen lek, ingen dans, ingen dröm. det är verkligheten och det är kärleken och båda de sakerna är svåra och gör ont ibland. så är det bara. men det är helt klart värt det. och det blir lite enklare för varje dag som går."


så mycket jag med anledning.

.

jag kan inte längre fungera normalt.
jag är totalt. desperat.


we got the party.

10 timmars jobb idag.
Och jag gillareeee! Mycket till och med.
Vilken härligt gäng vi är :)
Saknar min prins dock.

fattar inteeeeeee!

förstår inte hur det kan vara så fruktansärt jobbigt att vara här hemma. hur jag ska behöva gå runt och hela tiden tänka. jag orkar verkligen inte gråta som en litet jävla barn nå mer. undrar egentligen hur hela vintern slutar. jobbet är bra. men sen då? faaaaaaaaaaaaaan! om jag ändå hade haft mina skidor fixade nu, så hade jag nog åkt så låååååååååångt att jag inte orkade nå mer sen. godnatt!!

förstår inte hur lars står ut med mig.
förstår inte hur människan kan vara så bra.
förstår inte hur han kan få mig att må så fruktansvärt bra.
förstår inte hur en människa kan få mig att känna så mycket på samma gång.
bara genom att finnas där.

jag älskar dig lars.

winterseason.

Jarååååå! :) Första dagen på Charlies avklarad. Inga långa dagar den här helgen tack och lov, skönt med mjukstart. Nästa helg blir det dessto värre skulle jag tro, eller bättre! Tror det kommer bli en kanonsäsong där uppe med alla härliga brudar :D Vi har redan planerat in både vinkväll och lite annat smått och gott. Höööööörs!


one day at time.



Godnatt!

Imorgon börjar det riktiga jobblivet.
Bara 45 år kvar. Wiiie!
Älskar inte att bli vuxen.


giftig.

Om livet hade kunnat vara så enkelt som de varit de senaste dagarna ändååå...
Jag älskar det så mycket, jag älskar oss så mycket. Du och jag!
För mycket för mitt eget bästa tror jag bestämt.
Men det är kul, jämt, hela tiden.
Ja, så äre. Jag tar vara så länge det är bra.
Om det så bara är för en dag, två eller en evighet.
För så underbart är det, just nu :)

Börjar förövrigt jobba imorgon.
Sen lär ni inte höra eller se mig på hela vintern som det känns just nu.
Men det blir pengar, sen blir det något kuuuul som man förtjänar efter den här vintern!

PUSSSS!


right.


I will never say never, I will fight till forever



RSS 2.0