greeeeit!

Åker väl till Cypern då! ;)

Puss Lars Elin Inkan Nesset ♥
Och min fina familj!

hockey.

Ska dra ner i hallen och kolla lite hockey nu, sen hyra en film som vi kan mysa ner oss med efter matchen jag och min hockeypojk :) Supermysigt faktiskt! Fast längtar mest till måndag just nu. Kollade nyss på vädret, varmast i Europa var Cypern idag, bara så ni vet liksom ;)

Hejhej!

when i'm with you i feel safe and sound.

Jag vet hur det är att ha världens finaste pojkvän.
Underbart. Obeskrivligt.
Puss

.

you're my world.

älvis.

Sitter hemma hos L. Har nog tagit mig en rejäl sovmorgon, underbart! Ikväll ska jag kolla på hockey och bara få vara med min älskling. Jag har längtat och det kommer bli så bra! Härlig helg. JAPP!

brrrrrrrr. kallt.

Jag är dålig på att blogga när jag befinner mig i den södra delen av kommunen, och nu drar jag dit igen. För lite kärlek behöver jag nog innan Cypern och värmen väntar på mig! Den kom alldeles precis lägligt när det är - 10 grader utanför fönstret, brrrr! Satan så kallt. Får jag punktering på Älvdalsskogen nu så stannar jag fasiken där inatt. Har i alla fall kläder med mig så jag slipper frysa. Men förhoppningsvis slipper jag väl ;)

Puss lars ♥

flash.

Jag vet hur det känns, som när en blixt slår ner från en klarblå himmel. Det är smärta, man är liksom inte värd det, inte ett dugg. Men man står ändå där och har blivit träffad av blixten, man får lida för någon annans misstag. Det är en rädsla, precis som på riktigt. Men man blir bara bättre av det, hela tiden. Så tänk på att blixten är bra, egentligen, efter ett tag!


sover sött.

Säger godnatt till världen. Väskan blev inte packad ikväll, men en jäkla massa bröd blev bakade och förhoppningsvis hinner jag med att packa väskan imorgon. Jag bara nästan måste hinna med det imorgon,så jag kan åka neröver, eftersom jag längtar så mycket efter Lars och kommer få längta ännu mer efter helgen :) Men det blir bra!

Jag är så kär ♥
Vi förstår varandra så bra.

jag har blommor i mitt hår ;)

JAG LÄNGTAR TILL MÅNDAG!!!!
SOL, BAD OCH MAT ♥


Åååååååååååååå, precis vad jag behöver!
Och lite kärlek, men det hinns med i helgen.
Wiiiie.


bagarn.

Bakar bröd så att min bättre hälft inte ska behöva svälta ihjäl när jag är bortrest! Energi ville jag ha efter powernapen och det var nog precis vad jag fick ;)

powernap.

Måste nog ta en powernap, även om det är det tråkigaste jag vet Men det värsta jag vet är att vara trött(= grinig och ont i huvudet), så det är nog värt det trots allt! ;) I alla fall om jag ska orka packa HELA väskan till cypern, ta en promenad och orka med att baka bröd till min loverboy.

wiiie.

Lite sovmorgon på jobbet, en nytvättad bil, strålande sol, minus. Ja, det är tur att det kommer nya dagar, HELA tiden! Dagar som dom är uppskattar jag verkligen, mer än förut och dagar som på fredag när jag vet att jag får sova bredvid L är lycka :)

Jag är så mycket bättre än innan.

.

Det är när man sörjer man lär sig att älska.
Fina ord, från en fin vän.


du har mig.

Jag känner hur vi hela tiden blir starkare och hur vi hela tiden jobbar med det som alltid varit mindre bra. Det känns så bra, att lösa problem tillsammans och att även ha dom tillsammans. Problem är till för att lösas och dom kommer alltid vara där. Från att ha varit nere på botten till att klättra och sträva mot någonting stort, någonting större än vad vi kanske kan ana. Ingen vet. Men det är en underbar känsla, även om det finns en lite rädsla bakom allt, så vet jag att så länge vi är värda det och älskar varandra, då kommer det alltid att vara bra. Även när vi ogillar varandra som mest!

Det är kärlek det mina vänner.
Att inte släppa varandra,
inte ens när man tror att det är över.

vet man vad kärlek är.


svar.

Om jag hade haft ett bra svar på varför jag fått Johns bil, så skulle jag nog sagt det. Antagligen för att jag är världens bästa lillasyster, eller bara för att han har köpt en ny.... eller så är det för att han är världens bästa storebror?! Ja, så äre nog.

Och just nu jobbar jag hos mamma några timmar hit och dit. Med en massa papper.... skittråkigt, faktiskt ;) Men det är ett jobb fram tills mitt på charlies börjar igen åtminstone :)


glad för det lilla.

Drunknar snart i alla siffror på jobbet. Ska strax åka iväg och tvätta bilen och sätta på vinterdäcken. Längtar lite till senare i veckan, och till nästa vecka, såklart :) Men nu ska här jobbas lite, skönt det å! Haj haj.

keep a knockin'

Jag kanske är världens sämsta flickvän. Jag vet faktiskt inte.
Eller så är jag bara för snäll för mitt eget bästa.
5 minuter är inte mycket begärt.
Jag tar en titt i boken,
sen är det bättre igen.

Goodnight again


wish i could keep you so much longer.

Te och räkröremacka med mamma ikväll ♥
Har precis lagt mig under täcket i min alldeles för stora säng.
Tacka vet jag hjärtkudden.

Godnatt!

run forest run.

En jävla till lång springtur efter en alldeles för slapp kväll har precis avklarats. Nu kanske jag somnar gott ikväll också. Vem vet. Ingen som håller om mig är alltid lite sämre än på senaste tiden. Jag mår bäst med Lars! :)

.

when you go, i go with you.


GLAAAAAAAAAAD.

Slut snackat om dumheter. Galen? ja. Glad? ja.
Nu äre precis som det ska vara.

Haft en helg utan dess like, superbra samtidigt som den var mindre bra (tänker på dagen efter allt det roliga)! I fredags åkte jag, Assa och Lasse till Ludvika, bara för att... hämta ett vapenskåp och vara lite rädda, typ! ;) Lördagen tillbringade jag med Stoffe och Martin ända fram tills klockan blev lite för mycket och jag var överallt och ingenstans. Men kul hade jag och det här gången VET jag det :D

Dagen igår var ju minst lika bra. Den tillbringade jag med LAAAAAAARS :D
OCH JA, det är bra, bara bra!

Och om en vecka åker jag visst till Cypern.
Och så har jag fått brorsans bil.

Önskar nästan tiden kunde stanna för ett tag :)

galen.

- "att vara så älskad att man känner sig hatad"

Hur många gåner inträffar inte det här då egentligen?
Sjukt hur världen är. Hur stolthet kan övervinna allt annat.

Jag önskar så mycket ibland att jag inte var jag, när det gäller kärlek. För när det kommer till den punkten (när det gäller mindre bra saker) då är det rätt lätt hänt att tappa kontrollen. Men så är det när man heter Sandra Persson. Jag lär mig hela tiden att leva med det och det blir hela tiden bättre. Den här grejen är så sjukt bra för mig samtidigt. För jag lär mig hela tiden saker att ha med mig i livet och kommer nog faktiskt alltid att göra det också.

Tro inte att det är något fel nu, för det är det inte. Det är bra!

baby, i'm perfect for you.

Vet helt ärligt inte vart jag ska göra av mig själv. HAHAHAHAAHAHHAH!
Skrattar väl lite då. Cp man är.

Kom ihåg att man själv väljer hur man ska reagera i olika situationer.
Lika bra att tänka på följderna 10 gånger innan man gör något.
Det blir fan så mycket lättare då :)

Hajhaj!

.

det finns två människor som lever i en klass för sig.
sen finns det vi andra, som har det bra tillsammans :)

i need you tonight.

I Älvdalen, men behöver jag nog inte säga. Får krypa ner bredvid bästa Lasse ♥
Måste nog gå och ge han en puss eller två nu,
och säga att han är bäst. Det är han ju.
För mig i alla fall :)

Nattis.

hata. älska.

Som jag hatar kärlek ibland, för det är ingenting annat som spelar in. När man leker med kärlek, då har man mycket att ångra sen. Det är så vackert! Jag var nyss där själv med mitt förhållande, nere på botten alltså, men på helt andra villkor och jag visste att det skulle vara värt att kämpa för.

Åh, jag är så arg!
Nu vill jag till Lars.

falustaden.

Solen skiner och jag gör det bästa utav dagen :) Alltid kommer det motgångar, så länge man har en bästa vän behöver man åtminstone inte ta sig igenom det själv. Kanske kan man verka svag när jag säger så? Men det är nog jobbigt ändå, och man lär sig och blir starkare av det ändå. Jag tycker man ska vara glad för att man har en sådan vän. Jag tycker det är fint.

Kanske blir det en räkmacka till frukost i Falustad.
Det hade suttit rätt fint just nu.
Ciao.

vet ni vad....

Jag har en bästa vän.
Henne ska jag ta hand om i alla väder.
Det spelar ingen roll vad klockan är,
vad jag än gör, vart jag än är.
Jag tänker alltid göra mitt bästa.
Jag älskar dig Elin!

.

bara ord, bara det att jag saknar.
men aldrig riktigt så som förut.
något mycket finare,
något mycket bättre.

i like you.


jag skrattar idag.

Så mycket som jag har skrattat åt Lotta ikväll har jag nog inte skrattat på länge... Kul tjej alltså! Vi har kollat på bonde söker fru och glada hudik ♥ Vilket sjukt härligt program alltså! Imorgon bär det av uppöver igen i alla fall, har haft det så superhärligt här nere så hade helst velat stanna kvar tro det eller ej :) Men så är det.

Efter att vi hade varit uppe i hoppbacken idag så hade vi lämnat både telefonerna och nyckeln i lägenheten. Inte allt för smart insåg vi när Kalle hade lämnat lägenheten låst när vi kom tillbaka. Så vi begav oss till alla hans kompisar, ingen var hemma, sen begav vi oss till alla Elins klassisar, ingen var hemma. Det slutade med att jag sprang in på en pizzeria och lånade telefonen ;) Vi har fan föör kul jämt!

Nu ska jag krypa ner bredvid min bästa vän ♥

Då känns allt lite bättre än bäst!
Hoppas ni får sova gott.


back in times.

Idag är det en minst lika bra dag som igår. Förutom att fotbollen gick rakt åt skogen, Sverige var sämst och backarna var nog till och med sämre än så. Hur som helst så vaknade upp bredvid Elin idag, nu ska jag strax gå på stan för att möta upp Paula, sen gå upp i hoppbacken och efter det blir det lax och potatis med någon god sås till. Muuuums!

Och jag åt nog så det både räckte och blev över tusen gånger om av kinamaten igår. Men ibland får man gotta sig lite extra mycket! :) Speciellt dagar som de här. Puss





Det här inlägget kom inte iväg förut idag, men nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!


only girl.

Och du Elenore, jag har alltid också önskat mig en storasyster,
men så har jag ju dig och min faster. Så jag klarar mig bra trots allt! :)

Just nu är jag nog ensam för första gången på väldigt länge, men det känns skönt,  helst att bara kunna sjunga hur högt och fult som helst. Det bästa är väl om grannarna hör det och tror att det är Elin ;)

Nej, jag ska nog faktiskt sova en halvtimme, så det går lite fortare tills jag får mat. Jag håller nämligen på att svälta ihjäl. Kina-mat väntar tillsammans med dom vännerna jag gillar mest!

TJOOOO!

falun hos bästis.

Min nya plan igår blev mer än bra. Jag fick tillbringa natten med mitt hjärta, höra hans tunga andetag och veta att han sov skönt innan jag kunde somna själv. Satan vad lycklig jag är då, jag kan bara ligga där i flera timmar med världens största leende.

Jag kanske borde vara rädd, kan man tycka, men det tänker jag inte vara, jag tänker ta vara på chansen och utmaningen som står framför mig nu. Det kan bara få mig att växa på alla sätt och vis :) Jag är lycklig nu, så det vore väl bara dumt att inte ta vara på chansen? Inte sant?

Hur som helst sitter jag nu här, glad som en unge, i Falun, hemma hos min bästa vän. Ikväll kommer Ingrid och Charlotte hit, det blir god mat, en massa skitsnack och fotboll. Det är dom stunderna man ska ta vara på, dom som är speciella och heeeeelt underbara.

Hejsvejs! Ha en bra kväll för det ska jag :)


den finaste jag vet.



hon lämnade sitt leende på vår jord.


save tonight.

Jag har sovit så himla bra inatt. Skönt som sjutton! Var meningen att vi skulle upp och jaga imorse, men det blev jobb för min vän, så istället tog jag en jättelång sovmorgon. Sjukt hur mycket man kan sova ibland egentligen. Men men. Sen fick jag en superbra plan! :) Så som att åka lastbil neröver med grabbarna och stanna hos Lars för att sedan bege mig ner till ELIN på onsdag!! :D

Meeeeen... min plan sprack! :( Så jag gör väl det bästa av situationen och chillar lite, så får jag hitta på en ny plan lite senare :) Nu ska jag rensa ur garderoben. Gissar på att lillsyrran får ett ton med nya kläder. Hoppas hon uppskattar det lite mer än vad jag gör just nu ;)

HA EN BRA EFTERMIDDAG!


.

jag somnar med ett leende på läpparna.
för min egen skull,
för kärlekens skull
och för allt annat som får mig att le.


unstoppable.

Jag trodde jag gjorde det mest dumma jag kunde göra igår.
Åkte ner till Älvdalen.
Jag tror nog det var det bästa jag gjort på länge såhär i efterhand.
Förutom att skjuta en tjäder då ;)
Det slår allt just nu! Förlåt.. Men haha!

Har nyss ätit middag med hela underbara familjen och min fina extra bror Påhl. Det var precis som det skulle vara! Underbart alltså... energi, skratt och lika galet som alltid. Nu ska jag ladda min mp3 smockfullt med låtar, sen ska jag ut och bara gå, springa, gå, springa tills jag stupar eller något. Jag behöver ny energi!

Jippie
 

några ord. bara kärlek.

Jag tänker aldrig ge upp någonting så länge jag älskar det.
Så sant, så sant!

Vi gav aldrig upp, hade vi gjort det hade våran kärlek tagit slut för länge sen. Men vi kämpade, visste att kärleken fanns och är nu beredda att ge allt som ska krävas :) Någonting som passar oss båda. Att älska en människa och behöva göra slut för att man är rädd låter nog inte vettigt i någons öron. Ingenting är som förut, det gäller att bygga upp det nya vi har! Jag tror på oss, och så länge jag tror på oss tänker jag aldrig släppa taget. Det är på nya villkor och nya möjligheter vi fixar det här.

Jag hoppas för allt i världen att allt det här har gjort både mig och Lars starkare som individer. Alltid kommer det komma hinder ivägen, att lösa dom tillsammans och att växa som i ett förhållande kan bara göra det här finare! Jag tror på våran kärlek, och hade det inte varit sann kärlek hade det varit över för länge sen.

Finns det något finare än att befinna sig i sin kärleks famn efter att man har tjafsat/bråkat?
Nej, det är kärlek. Sådan är kärleken.
Punkt!


.

jag vill bara vara den du älskar.
den du vill vara med.
dela din tid med.

mer behöver jag inte begära.


tjädertupp hej.

Det var lite väl mycket babbel imorse från min sida, jag är inte så himla rädd faktiskt. Mest lite glad för att den där grejen som var för någon dag sedan verkar vara någonting som bara hände. Behandlad som en strumpa eller vad jag nu slängde ut mig stämde väl inte riktigt in, eller jo, då. Men inte nu. Alltså, äh. Struntsaker! Jag glömmer det. Lättast så :)

Idag har jag alltså jagat. OCH SÅ HAR JAG SKJUTIT MIN FÖSTA TJÄDER!!!!!! :D Okej, jag är lite väl överdrivet lycklig över det. Men underbart är det! Snacka om att den där high fiven efter att tjädern ramlat i backen var den bästa någonsin. Slut babblat om min tjäder. Det var bara jättekul :P

jaaaaaakt.

Lite väl rädd nu. Lite väl mycket obehag i kroppen när jag blir behandlad såhär. Ändå med ett leende på läpparna. Fan. Nej, lite jakt på det här nu :) Gött!

Haj

brother john.

Ska sova förbannat skönt nu hade jag tänkt, efter att inte ha fått en blund på 33 timmar. Somnar jag inte skönt ikväll då blir jag fan mer galen än vad jag redan är. All kärlek till Elin ikväll alltså!

Puss och godnatt!
Imorgon väntar jakt.

bara ord. inget annat.


Jag fastnade i det här inlägget på en grym tjejs blogg,
läs, förstå, tänk:

hade vår kärlek inte varit på riktigt så hade det varit slut och över för längesen. 

- så många (hemska, fula, vidriga, dumma) ord vi sagt till varandra som man egentligen inte skulle förlåta - har vi förlåtit, och till och med glömt. 

- så mycket dumt vi gjort varandra som att skrika, lägga på och lämna varandra gråtandes med ett hjärta som gör fucking pissont, har vi också förlåtit. 

jag tror att när kärlek är äkta så är det lite som att föda barn. för det sägs att man glömmer bort hur ont det gör (för hade man kommit ihåg skulle man aldrig vilja föda barn igen) - och det är samma sak med smärtan vi upplever i vårat förhållande. vi glömmer bort och älskar bara ännu mer trots ord man inte borde kunna förlåta. 

är inte det fint?

Nu kanske inte det här passade in så bra i mitt förhållande, eller vad sjutton det nu är.
Jag har glömt, gått vidare och älskat ännu mer. Jag undrar om man kan nå toppen.
I så fall borde jag ju ha varit där för länge sen.

Men det är värt att tänka på, att älska, förstå och verkligen se varandras fina och dåliga sidor.
Det gör ett förhållande bara starkare och man kommer varandra närmre och närmre.
Det är det som är så fint. I mina ögon.


styrka är starkt. jag blir starkare.

Har hållt mig vaken hela dagen utan någon sömn i kroppen. Det har jag tusan gjort bra, dessutom har jag lyckats hålla tårarna inombords i 6 jävla timmar och det är jag faktiskt nöjd över. Hur konstigt den än låter :P Men när jag blir ledsen då brukar det inte finnas något stopp, jag kanske börjar lära mig. Om nu det är bra eller dåligt!
Jag vet inte.


haaaardrock.

hårdrock såhär hos familjen nilsson på allt,
det slår fan allt.

perfekt


heeeeeey. varning för DEPP!

FYFAAAAAAAAAAAAAN!
Om man får säga så.

Jag är så fruktansvärt ledsen. Men jag är stark (även om jag bröt ihop nyss och inte sovit en enda sekund inatt, för förmodligen första gången i hela mitt liv har jag inte sovit någonting på hela natten)! Men som sagt... Jag klarar mig fint! Jag har klarat mig utan kärlek förut, så varför skulle jag inte göra det nu liksom. Eftersom ni är så få som läser den här bloggen tänker jag öppna mitt hjärta lite extra mycket just nu - bara för att jag är så jävla besviken!

Är man kär, då vill man inte vara ensam, då är man inte rädd för att bli fast, utan ser istället möjligheter i förhållandet utifrån vad det är. Jag och Lars har haft någonting otroligt fint, någonting som jag aldrig varit med om förut. En kärlek som har vuxit fram, sakta men säkert. För min del har det alltid varit säkert! Men när den ena delen av oss två inte vill "binda" sig. Då är det ganska kört! Och i mina ögon (jag som är mer kär en någonsin) finns det alltid lösningar på saker och ting för att få vara med den man älskar.

Nu när jag fått det där sagt så vet jag ju samtidigt att känslorna svalnar om människan man älskar inte finns i ens liv längre, om man inte delar sin vardag med denne, det är ganska självklart och det här har bara börjat för mig alltså! Jävligt jobbigt. Jag tänker inte bli kastad som en gummiboll fram och tillbaka och ligga här och gråta varannan vecka för någonting jag inte gjort. För någonting som jag inte förtjänar. För någonting Han är osäker på. Vi tycker om varandra, men sen är det inte mer än så just nu. Vill man inte vara "fast" och behöver mer begärt än så. Då behöver man inte vara tillsammans med någon heller! Frågan är om vi pratar frestelser nu eller någonting helt annat. Jag har inte en jävla aning. Men det är dags för mig att ge mig av, frågan är om jag klarar av det. Det återstår att se! Fortsättning följer väl.....

Tro inte att jag vill det här.
Jag säger bara som det är.
Tro inte ett det blir såhär.
Det vet jag inte.


Men nu har det gått så lång tid. Så det kanske är dags att stå på sig.
Och nu ringde Elin, vi drar till Norge. Det känns lika bra.

Sa jag förrsten att jag älskade? Ja, jag tror det!
Mest bara elin.

Puss

stay strong.

fattar inte, fattar verkligen inte.
jag har kvar allt jag behöver,
allt jag lever för.
jag gör allt jag kan.
jag kämpar.
jag är stark.


love is here to stay.

När det känns bra att vara själv och när det känns bra att vara två. Då är livet som bäst! :) Klart som sjutton det är tråkigt att vara själv, det borde vilken människa som helst tycka, men jag är ändå glad. För att jag vet att jag har allt jag vill ha och allt jag behöver!

Idag kom Elin med en mc-donaldsmuffins till mig. Då var livet lite extra bra! Ibland får man gotta sig, och nu har jag nog gjort mig förtjänt av en efter den här veckan :) Dags att sova, imorgon ska jag jobba lite på dagis igen. Sen helg! Annars njuter jag av att vara arbetslös, ibland är det inte helt fel faktiskt ;)

Godnatt!

.

det jag inte vet, lider jag inte av.
kanske något att lära sig.
jag vet inte vad som är bäst faktiskt.

just stay.

Känslan jag har inom mig nu är bara... bra! Inget mer, inget mindre. Jag vet att jag föll några snäpp tillbaka i lördags, men jag har tagit tag i det och är tillbaka igen! Har precis pussat L hej då och strax kommer Elin, imorgon väntar jobb och helgen ska jag se till att den blir till det bästa! :)

Om ni inte märker att jag är glad, så vet ni det nu!

PUSSSSSSSSSSS

.

det kan alltid bli bättre.

CIRKELTRÄNING!!!

Jag har fortfarande dåligt samvete sen i lördags alltså... Kanske mest för att jag saknar min handväska! Men egentligen tänker jag bara skratta åt det nu när allt löst sig. Shit.

Har nyss varit iväg på cirkelträning med Kicki, det kan ha varit det bästa jag gjort på länge ändå, fan vad jag älskar det, Misas pepp, alla glada människor, SVETT OCH TRÄNA. Det är något bra det, kärlek alltså!

Är förövrigt kvar i Älvdalen, det är rätt bra det också, eller helt underbart! :) Satan vad jag saknar det. Men snart börjar vintersäsongen där uppe och den blir nog inte så pjåkig den heller skulle jag tro ;) Ikväll blir det mys och en film med killen jag älskar mest, så jag tänker inte klaga :) Lovely!

alkohol är inte bra.

Fan vad jag inte borde dricka alkohol insåg jag igår. Det gick rakt utför, efter vad jag hört vill säga. För jag har ingenaning om vad som hände. Shit. Well. Jag lärde mig en hel del efter den kvällen alltså för att se det från den ljusa sidan :) Tack för att jag har världens bästa pojkvän som förstår mitt misstag och mitt äckliga beetende jag hade igår. En gång(eller för många gånger), men nu blir det aldrig mer!

Lars ♥

ullared.

Är hemma igen, eller ja, i Älvdalen! Men en jävla massa kläder, nya skor, ny mp3 och en massa annat smått och gott. Skönt, inte lika skönt att shoppa. Men nu är det över i alla fall :) Och jag är nöjd!!

Ska strax gå ner och kolla på herrarnas kval-match :)

Lars ♥

RSS 2.0