hemma en snabbsväng.

Kom nyss hem med bussen. Ska snart åka ner till Särna igen för att sedan följa tanterna till Ullared. Härligt att uppleva det en gång i livet också kanske ;) Nog för att jag inte uppskattar att shoppa, men det lär väl göras ibland och det tar ju inte emot att det är mamma som vill ha mig med. Höhö.

Kom just från Älvdalen ja, blev kvar där lite längre än väntat. Jag fick lov att ta hand om mig gosegubbe till pojkvän som sågade sig i armen med en motorsåg(!!!!)... AJ!! Men som tur var gick det hyfsat ändå, han klarade alla senor och nerver, så man ska nog vara glad trots allt ♥

 

Ska ha det bra på semestern nu tänkte jag. Hörs om någon dag igen.
Puss till er!


in the big city.

Matchen igår gick åt pipsvängen. Så den glömmer vi. Så jag tar med mig resten av matcherna efter sommaren med ett stort leende på läpparna, för satan vad bra det har gått både för mig och laget! Nu är jag här, back in älvdalen :)

OM jag saknar att vara här, jaaaa! Om jag saknar att bo med L, jaaaa! Men det är så skönt att ha lite tid över till varandra ibland, jag klarar mig gott på det :) Att vara tillsammans med den man tycker om mest känns som en självklarhet, och att fixa det här känns långt ifrån en omöjligthet! Jag är så glad på allt :)

PUSSHEJLEVERPASTEJ


football.

Dala-järna och match imorgon! Och jag är fortfarande vaken..... Illa! Har varit uppe i varv hela dagen idag, så borde ju vara helt slut, om jag känner mig själv rätt! Men så är inte fallet idag alltså..... Aja! Tänkte göra ett mål imorgon, vi får se hur det går ;)

here we go again.




friends.

Jag har två vänner som jag har varit vän med sen den dagen jag föddes. Den ena heter Paula Andersson och den andra heter Ronny Persson. P och jag har tyvärr inte så mycket kontakt längre, men när man vet att hon alltid står med öppna armar, så kommer hon alltid bli kallad för min vän. En vän som jag tar med mig på vägen genom livet, en vän som alltid kommer finnas i mina tankar, en sann vän! Som jag älskar, men som jag nästan aldrig träffar nu mer, synd nog.

R, han är där, han är en kille. I den här åldern kan det verka "konstigt" att umgås med killar som man BARA är vän med. Men inte när det gäller den här guten! Jag är glad att han är han, en vän man alltid kan lita på, en vän som alltid ställer upp och som jag kommer bra överens med. Nu är det min tur att hjälpa honom upp på livets väg igen. Det har jag en plikt till att göra, så gör man mot sina närmsta vänner och det vill man!

Den här vänskapen jag har med dessa två människor är magisk!
Jag är glad att det är som det är. Att dom lever och bara finns där.
Även om vi inte umgås eller träffas så ofta!

Hej hopp!

blogghitochbloggdit.

Gjorde den här bloggen för en anledning. Jag tycker att det är kul. Och människor som inte hör till mitt liv behöver inte lägga sig i heller. Apor. Juste, det här var en bra-blogg. Hejsvejs Elin, Lars och Ella! Ni är unika just nu ;) Hihihihihihi. Tare jävligt lugnt inatt nu Elin!

baptism.

PUUUUUUUUH! Äntligen hemma igen. Fan vad duktig jag har varit idag då!!! :D Stressat som aldrig förr, men huvudsaken var ju att det blev bra tillslut och att alla blev nöjda. Alla andra var nöjda, så då var jag också nöjd, såklart! Wiiiie. På tal om att stressa är ju det något jag borde lära mig inför vintern, men jag väljer ändå att bevara mitt lugn och göra det bästa utifrån det!

Drar väl till med en rolig historia såhär på lördagseftermiddagen då för att lätta upp det här tråkiga inlägget lite...

- Pappa, kan diamanter göra hål i allt?
- Ja, särskilt i bankkonton.


Säkert skitkul eller skittråkig, jag vet faktiskt inte?



wrong.

Utan vinterdäck skulle det såklart vara här nedanför... ;) Sagt godnatt till sötepojken nu i alla fall! Lär ladda med en massa sömn nu om jag ska klara av dop och barnvaktning imorgon. Puss

snowrace.

Okej. Idag var det otäckt att åka bil på vägen utan sommardäck. Jävlar i mig, jag var livrädd. Vet inte om det var för att Elin körde som en galning eller för att det var snö på vägen. Tror på det sist nämda, för det första är hon rätt bra på ;)

Laddar för imorgon nu. Ska hjälpa till att fixa tårtor och grejer till ett dop, helt själv. Spännande och nervöst! Precis så som livet ska vara. Men det kommer nog gå galant! Ska strax sova på saken. Bara prata med L innan jag somnar! Sånt som gör att man kan somna gott, veta att han är min, det är glädje på hög nivå.

Nattis!

white gold.

snön faller utanför fönstret.
den 24 september.
vilken känsla.
en bra sådan.


gör det bästa av allt.

Har lärt mig att.... det är lika bra att göra det bästa utav allt! Det finns faktiskt någonting bra i allt som händer och sker, är man käpp rätt åt helvete så är man plötsligt starkare när man gått igenom det där helvetet. Jag lär mig, det går framåt. Jag lämnar onödiga saker bakom mig, tar tag i nästa problem osv. That's pretty good!

Men ibland gör människor fel, och för att dom ska få veta att jag tycker att dom gjort fel, så säger jag det till dom. Efter att jag tänkt igenom saken 10 gånger är jag säker på att jag kan säga det. Det är något jag själv väljer, får jag tillbaka en käftsmäll så förtjänar jag det isåfall förhoppningsvis. Men då lär jag mig av det också.


bra dag.

Förbannade regn. Förstörde hela min dag, eller nej, det gjorde det ju faktiskt inte. Skulle ha gått upp klockan 8 imorse och jagat med Ronny. Men vi valde att stanna under täcket båda två. Så det fick vara :) Kändes som en bättre idé än att traska runt i spöregn hela dagen.

Istället fick jag sovmorgon, dock en förjävlig sådan eftersom jag drömde mardrömmar. Vaknade upp med tårar och svett, vilket aldrig har hänt förut. Men tack och lov för att det var en dröm! Nu ska jag bege mig upp till min bästa polare, vi tänkte klippa av lite av mitt hår. Vi får se hur det slutar :)

Skapa er en bra dag.

.

you can always be number one.


Something New

Gör mitt bästa för att försöka på nytt. Mitt liv rasade ihop för en tid sen, men jag var inte riktigt så långt ner att jag förlorade hoppet. Tack och lov! Nu har jag alla människor jag kan önska att ha runt omkring mig och i och med det börjar jag jobba på mig själv, den Sandra jag mår bra av att vara. Hitta en bra balans är något i livet alla borde försöka sig på och jag har bara börjat :)

RSS 2.0